Skärgårdsmagasinet & Gustavia

Stockholms Närmaste Skärgårdsö

 

På endast 25 minuters båtresa från Stockholm city når Du ön Stora Fjäderholmen och på öns södra solsida ligger festvåningen Skärgårdsmagasinet och vår stora utebar Gustavia. . Under sommaren går det båtar varje halvtimme till och från denna populära badholme. Du väljer själv om Du vill åka från Nybrokajen eller från Slussen. Ön är full av spännande hantverkare, butiker, konstnärer, museum och till och med ett mikrobryggeri och längs stränderna finns underbara klippor och bryggor för havsbad i det fria. Varmt välkomna till oss för en god bit mat eller en exotisk drink.. eller varför inte både och.

Gustavia

 

Vår stora uteservering vid vattnet heter Gustavia, här kan ni avnjuta både traditionella skärgårdsrätter och mat insperarad av Karibien.

 

I baren serveras både tropiska drinkar och ett stort utbud av rom. Självklart finns även ett stort utbud av vin och öl samt härliga alkoholfria fruktdrinkar

Skärgårdsmagasinet

 

Det här är vår vackra festvåning i marin miljö. Den ljusa lokalen med högt i tak och plats för 150 gäster är perfekt för bröllop, fest och event.

 

Välkomna att njuta av det bästa Stockholms Skärgård har att erbjuda hos oss!

Follow Us